Jdi na obsah Jdi na menu

Anissaras

dreamstime_5196033_samaria.jpg

Letovisko Anissaras je součástí asi 6 kilometrů dlouhého pásu, ve kterém se prolínají střediska Analipsi, Kato Gouves a Anissaras. Anissaras je vesnička u moře, která leží asi 3 kilometry od Chersonissos. Anissaras se řadí mezi rušnější střediska, má dlouhou písčitou pláž a nabízí dostatek zajímavých aktivit. Anissaras není vhodné místo pro ty, kteří hledají tiché a klidné prostředí.

Doprava
Protože středisko Anissaras leží asi jen dvacet kilometrů od hlavního města, tak je zde dopravní spojení velmi příznivé. Jezdí zde pravidelné autobusové linky do Heraklionu a odtud se můžete dostat kamkoli budete potřebovat. Na letiště, které je u hlavního města je to pouhých dvacet kilometrů, takže vám cesta na něj zabere necelou půl hodinu jízdy.

Zajímavá místa
Velkým lákadlem je vodní park StarBeach WaterPark, do kterého je to z Anissaras jen 5 kilometrů. Zajímavým místem je Knossos, což je největší minojský palác, postavený kolem roku 1900. Tento palác byl několikrát zničen zemětřesením a znovu postaven. Můžete si udělat i výlet na náhorní plošinu Lasithi.

Firo
Apartmány a studia Golden Dream ***
Hotel Aquis Bella Beach *****
Hotel Cretan Village ****
Hotel Royal Mare *****